Ski-Combikamp 2018

 

Ski Combikamp 2018 week 12

Stichting StoerWinterweken
Wij organiseren al jaren skikampen voor jongeren met een motorische beperking voor zowel leerlingen van mytylscholen als voor leerlingen uit het reguliere onderwijs.

Doelstelling
Wij hebben als doelstelling de jongeren kennis te laten maken met de skisport, waarbij het plezier in bewegen en het verkennen en verleggen van grenzen centraal staat.

Ski-Combikamp
Dit kamp wordt georganiseerd in week12 van 2018, van zondag 18 maart t/m zaterdag 24 maart.
• deze week is bedoeld voor individuele inschrijving van leerlingen van mytylscholen en leerlingen
vanuit het reguliere onderwijs.
in deze week is er ook ruimte voor 1 mytylschool
• er is maximaal plaats voor 8 zitskiërs.
• er kunnen in totaal 20 deelnemers mee.

Waar en hoe
We vertrekken op zondagmorgen 18 maart vroeg en rijden dan via verschillende opstapplaatsen naar Neukirchen am Gross Venediger in Oostenrijk (www.neukirchen.at).
We rijden met een aangepaste bus met chauffeur en logeren in appartementencomplex Möschl, direct aan oefenweide, vlakbij de gondel en op loopafstand van het gezellige centrum. We beschikken hier over de gehele benedenverdieping en een deel van de bovenverdieping. Koken doen we gezamenlijk.

Financiële ondersteuning door sponsoren, fondsen
StoerWinterWeken is een stichting, die geen winstoogmerk heeft en wordt gerund door vrijwilligers. Wij zijn ook voor komend jaar weer in overleg met de Johan Cruyff Foundation voor financiële ondersteuning in 2018. Samen met andere sponsoren/fondsen maken zij het ons al jarenlang mogelijk deze reizen te organiseren.

Begeleidingskosten
De deelnemer die zich individueel inschrijft, betaalt € 495,- inclusief begeleidingskosten. Dit kan eventueel worden bekostigd uit het PGB.

Samenwerking
Alle aangepaste wintersportorganisaties in Nederland werken samen onder de koepel van de NSkiV. Zo huren wij een deel van de zitski’s van de VGW (Vereniging voor Gehandicapte Wintersporters).

Aanmelding
Deelnemers moeten zich aanmelden voor 1 oktober 2017 via onderstaand aanmeldformulier. Je vindt de link onderaan de tekst. Dit is een voorlopige inschrijving. De definitieve indeling wordt voor 15 november bekend gemaakt. Vervolgens krijg je een inschrijfformulier toegezonden.

Vragen
per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bellen met Froukje Tilstra: 06 - 126 94 934, voorzitter van de stichting.