afb- skischool2015

Stichting StoerWinterWeken
Wij organiseren al een aantal jaren skikampen voor jongeren met een motorische beperking voor zowel leerlingen van mytylscholen als voor leerlingen uit het reguliere onderwijs.

Doelstelling
Wij hebben als doelstelling de jongeren kennis te laten maken met de skisport, waarbij het plezier in bewegen en het verkennen en verleggen van grenzen centraal staat.

Ski-Schoolkamp
Deze wordt georganiseerd in week 3 van zondag 11 januari t/m zaterdag 17 januari 2015

  • deze week is bedoeld voor mytylscholen, de uiterste inschrijfdatum is 10 september 2014.

  • er kunnen 5 leerlingen per school deelnemen, waarvan maximaal 2 zitskiërs.

  • We gaan in totaal met 20 deelnemende leerlingen en 8 schoolbegeleiders met ski-ervaring, aangevuld met vrijwilligers van StoerWinterWeken.

Financiële ondersteuning door sponsoren, fondsen
Wij zijn een stichting, die geen winstoogmerk heeft en wordt gerund door vrijwilligers.
Onze hoofdsponsor, de
Johan Cruyff Foundation, heeft ook voor 2015 financiële ondersteuning toegezegd. Samen met andere sponsoren/fondsen maken zij het ons mogelijk deze reizen te organiseren.

Financiële bijdrage per school
De school vraagt bij diverse fondsen een bijdrage aan van in totaal € 1000,-. Dit bedrag moet van tevoren betaald worden en geldt als definitieve inschrijving. Daarnaast betaalt de school € 375,- voor 1 van de beide begeleiders.

Begeleidingskosten
De leerling van de mytylschool betaalt zelf € 375,- voor begeleidingskosten. De begeleidingskosten kunnen betaald worden uit het PGB.

Samenwerking
Wij werken samen met de
VGW (Vereniging voor Gehandicapte Wintersporters) door onder andere gebruik te maken van hun materialen.

Vragen
per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bellen met Froukje Tilstra: 06 - 126 94 934, voorzitter van de stichting.

zoek