afb- skicombi2015

Stichting StoerWinterweken
Wij organiseren al een aantal jaren skikampen voor jongeren met een motorische beperking voor zowel leerlingen van mytylscholen als voor leerlingen uit het reguliere onderwijs. (vaak via ambulante begeleiding)

Doelstelling
Wij hebben als doelstelling de jongeren kennis te laten maken met de skisport, waarbij het plezier in bewegen en het verkennen en verleggen van grenzen centraal staat.

Ski-Combikamp
Dit kamp wordt georganiseerd in week12 van 2015, van zondag 15 maart t/m zaterdag 21 maart

• deze week is bedoeld voor individuele inschrijving van leerlingen van mytylscholen en leerlingen

vanuit het reguliere onderwijs.

• er is maximaal plaats voor 8 zitskiërs.

• er kunnen in totaal 20 deelnemers mee.

Financiële ondersteuning door sponsoren, fondsen
Wij zijn een stichting, die geen winstoogmerk heeft en wordt gerund door vrijwilligers.
Onze hoofdsponsor, de
Johan Cruyff Foundation, heeft ook voor 2015 financiële ondersteuning toegezegd. Samen met andere sponsoren/fondsen maken zij het ons mogelijk deze skikampen te organiseren.

Begeleidingskosten
De deelnemer die zich individueel inschrijft, betaalt € 475,- voor begeleidingskosten. Deze kosten kunnen betaald worden uit het PGB.

Samenwerking
Wij werken samen met de VGW (Vereniging voor Gehandicapte Wintersporters) door onder andere gebruik te maken van hun materialen.

Aanmelding
Deelnemers moeten zich aanmelden voor 1 oktober 2014 via onderstaand aanmeldformulier. Je vindt de link onderaan de tekst.Dit is een voorlopige inschrijving die op volgorde van binnenkomst wordt vastgelegd. De definitieve indeling wordt vanaf 15 oktober bekend gemaakt. Vervolgens krijg je een inschrijfformulier toegezonden.

Vragen
per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bellen met Froukje Tilstra: 06 - 126 94 934, voorzitter van de stichting.

zoek